ذرت مکزیکی معمولا در خیابانها یا در مراکز خرید به صورت بخارپز تهیه و فروخته میشود اما اگر دوست دارید خودتان در منزل تهیه کنید مواد زیر را آماده کنید و به روشی که توضیح خواهیم داد آن را تهیه کنید.
مواد لازم:
اگر ذرت تازه دارید و به شکل بلال خام است، ابتدا دانههای آن را جدا کنید. یک روش راحت این است که بلال را از وسط نصف کرده و با دست دونه دونه از آن جدا کنید. اگر هم زمان کافی ندارید میتوانید از کنسرو استفاده کنید. قارچها را به صورت نگینی نسبتا درشت ببرید و کنار بگذارید. دو سوم قابلمهای را با آب پر کرده و روی حرارت بگذارید تا آب به جوش آید. مقداری هم آبلیمو به آن اضافه کنید تا وقتی قارچها را در آن ریختید رنگ قارچ عوض نشود. بعد ذرتها و قارچها را در آن بریزید و بگذارید کمی قل بزند و بعد آن را آبکش کرده و به آن آب سرد بزنید. مقداری کره و روغن را در یک تابه گرم کنید و ذرت و قارچ را در آن تفت دهید و ادویهها را همراه با نمک به آن اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا بخار کند و با بخار پخته شود. سپس سس مایونز را به آن اضافه کنید و در آخر پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بریزید تا وقتی هنوز داغ است پنیر با حرارت آب شود.
درباره این سایت