ذرت مکزیکی معمولا در خیابان‌ها یا در مراکز خرید به صورت بخارپز تهیه و فروخته می‌شود اما اگر دوست دارید خودتان در منزل تهیه کنید مواد زیر را آماده کنید و به روشی که توضیح خواهیم داد آن را تهیه کنید.

مواد لازم:

  • ذرت شیرین تازه یا کنسروی
  • قارچ
  • کره
  • فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز و آویشن
  • پنیر
  • سس مایونز
  • روغن

اگر ذرت تازه دارید و به شکل بلال خام است، ابتدا دانه‌های آن را جدا کنید. یک روش راحت این است که بلال را از وسط نصف کرده و با دست دونه دونه از آن جدا کنید. اگر هم زمان کافی ندارید می‌توانید از کنسرو استفاده کنید. قارچ‌ها را به صورت نگینی نسبتا درشت ببرید و کنار بگذارید. دو سوم قابلمه‌ای را با آب پر کرده و روی حرارت بگذارید تا آب به جوش آید. مقداری هم آبلیمو به آن اضافه کنید تا وقتی قارچ‌ها را در آن ریختید رنگ قارچ عوض نشود. بعد ذرت‌ها و قارچ‌ها را در آن بریزید و بگذارید کمی قل بزند و بعد آن را آبکش کرده و به آن آب سرد بزنید. مقداری کره و روغن را در یک تابه گرم کنید و ذرت و قارچ را در آن تفت دهید و ادویه‌ها را همراه با نمک به آن اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا بخار کند و با بخار پخته شود. سپس سس مایونز را به آن اضافه کنید و در آخر پنیر پیتزای رنده شده را روی آن بریزید تا وقتی هنوز داغ است پنیر با حرارت آب شود.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

1009.parsablog.com بهترين مراکز فروشگاهي دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادفر کولرگازی ارزان بانه کولرینو تور های چین Matthew abarswe نالر Julie